0 yorum  |  Yorum Yap
Marka: Doğavita
Ürün Kodu: 8680751623219
Stok Durumu: Stokta var
Ağırlık: 200.00 g
27,00TL
Vergiler Hariç: 25,00TL

Doğal Katkısız Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı

Ürünün İşlenen Kısmı: Meyveleri

Ürünün Botanik İsmi: Cocos Nucifera

Üretim Metodu: Soğuk Sıkım (Soğuk Press)

Nihai Ürün Tanımı: Doğal Sabit Bitkisel Yağ

Ambalaj Şekli: 150 ml Cam Kavanoz Karton Kutulu

Raf Ömrü: 3 Yıl

Cas No: 8001-31-8

Barkod 150 gr : 8680751623219

Menşei: Sri Lanka

 

 

MÜŞTERİ BİLGİLENDİRME;

  • Srilanka menşeili ham hindistan cevizi granülünün yerli üretimi ile elde edilir.

  • Üretimi esnasında hiçbir kimyasal çözücü veya türevleri kullanılmamıştır.

  • Soğuk sıkım tekniği ile üretilmiştir.

  • Üretim hattında; tohumdan-yağa prosesinin tamamı gıdai paslanmaz çeliktir.

  • Doğal çökertme ile tort ayrıştırılmıştır.

  • Selüloz Filtre ile süzülmüştür.

  • Hiçbir katkı ve katkı maddesi içermez!

  • Organik yapısına hiçbir kimyasal işlem uygulanmamıştır.

 

Hindistan Cevizi  Yağı Hakkında Tüm Bilmek İstedikleriniz;

 

Hindistan Cevizi Yağı Nasıl Yapılır?

Hindistan Cevizi yağı, Hindistan Cevizi ağaçlarında meyvelerinin olgunlaşması sonrası lifli dış sarmallarından ayrılarak sert kabuklu meyvelerinin içindeki beyaz katmanların kurutularak rendelenmesi ile ham hindistan cevizi elde edilir. Bu granül veya kıyılmış hindistan cevizi parçacıklarının hiçbir ısıl işleme maruz bırakmadan sıkıştırılarak sıkılması yöntemiyle elde edilir.

 

Hindistan Cevizi Yağı Tanımı ve Özellikleri;

Soğuk sıkım sabit Hindistan Cevizi yağı, lezzetli , sıvı iken berrak şeffaf renkli, katı formda iken beyaz renkli karakteristik hoş hindistan cevizi kokusuna sahip doğal bitkisel yağdır. Hindistan Cevizi yağı yemeklik yağ,doğal besin desteği olarak ve kozmetik amaçlı tüketilen nihai bir üründür.

 

Hindistan Cevizi Yağı Kullanım Şekli ve Kullanım Alanları;

Besin Desteği olarak tüketimi ;

Hindistan Cevizi yağını gıdai olarak beslenme destek ürünü amacıyla tüketmek istiyorsanız sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı ve akşamları yemekten önce bir tatlı kaşığı içebilirsiniz. Bu amaçla tüketeceğiniz Hindistan Cevizi yağı tadı karakteristik hindistan cevizi tadı olup rahatsız edici tadı yoktur.

Gıdai Sos veyahut Kızartmalarda Yemeklik tüketimi;

Soğuk pres Hindistan Cevizi yağı çok kaliteli bir yemeklik yağdır. Vucudun yağ dengesini sağlayacak ve kalp sağlığı için Avrupa’da tavsiye edilen yemeklik yağdır.Doğrudan salata veyahut yardımcı yemeklere sos şeklinde dökebilirsiniz. Tavsiye edilen tüketim miktarı porsiyon başına bir yemek kaşığı kafidir.

Kozmetik Amaçlı tüketimi;

Kozmetik amaçlı çatlakların giderikmesine yardımcı, cilt,saç ve vucut bakımında, dudak ve ağız bakımında genel kozmetik ürünlerde etkili bir şekilde tüketilen ana bitkisel yağlardan bitanesidir.

 

Hindistan Cevizi Yağı ile ilgili dönüşüm ne kadar sürede başlar, ne kadar kullanmalıyım?

Herhangi bir sağlık probleminiz olmaması durumunda vucudunuz düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ederiz. Kalp dostu yemeklik yağ ve besin desteğidir. Gıdai amaçla süresiz kozmetik amaçla dönüşüm sağlanması açısından düzenli 2 ay kullanılması tavsiye edilir.

 

Hindistan Cevizi  Yağının faydaları nelerdir?

Faydaları hususunda birçok kaynağı belli veyahut kaynak gösterilmeden bilgiler paylaşılmaktadır. Tıbbi olarak tedavi amaçlı faydalarını beyan etmek ülkemiz ilgili bakanlık yönetmeliğine göre yasaktır. Bu yüzden şu hastalığa bu hastalığa iyi gelir diye satmak müşteriyi aldatıcı olacaktır.  Besin destek ürünü olarak veya sağlıklı ve lezzetli yemekler için güvenle kullanabilirsiniz.

Hindistan Cevizi  yağı zararları nelerdir?

Sağlıklı ve iyi imalat koşullarında üretilmiş soğuk pres doğal Hindistan Cevizi yağının bilinen herhangi bir zararı yoktur. Üretim süreçleri yüksek kalite standartlarına uygun bir çok soğuk pres yağ gibi Hindistan Cevizi yağında da yan etkisi yoktur. Hindistan Cevizi yağı da birçok soğuk sıkım yağ gibi insan vucudunun ihtiyaç duyduğu fakat vucudun kendi üretemediği dışardan alması zorunlu bileşenleri içerdiği için yararlıdır.

 

Hindistan Cevizi Yağının katkısız ve doğal olduğunu nasıl anlarız?

Hindistan Cevizi  yağının katkısız ve doğal olduğunu %100 net anlayabilirsiniz diyemesekde orjinal hindistan cevizi yağı 22 C altı ısılarda katı formdadır. Katı, beyaz renkli ve karekteristik hindistan cevizi kokusuna sahiptir. Yumuşaktır. 22 Derece altı ısılarda kattiyen katılaşmalıdır. Yazın ve 22 derece üstü ısılarda ise şeffaf berrak renkde sıvı formdadır. Katkısız Hindistan Cevizi yağı için bitkiselyagci.com güvencesi ile satın alabilirsiniz.

 

Hindistan Cevizi  Yağı nerelerde ne amaçla kullanılmaktadır?

Hindistan Cevizi yağı dünya geneli ve ülkemizde yemeklik olarak tüketilmektedir. Ülkemizde yemeklik tüketimi ancak rafine şekilde piyasaya arz edilmiştir. Soğuk sıkım Hindistan Cevizi yağı yemeklik kullanımı daha çok sağlık desteği amaçlıdır. Kozmetik amaçlı ciltteki çatlakların giderilmesinde, epital, genital bölge bakımı yanı sıra saç, cilt ve dudak bakımında temel taşıyıcı doğal bitkisel yağdır.

 

Hindistan Cevizi Yağı Bebeklerde ve Hamile Bayanlarda kullanılır mı?

bitkiselyagci.com e-satış mağazamızdaki bu Hindistan Cevizi yağı ürünümüz bebeklerde çok düşük oranlarda olmak şartıyla ve hamile bayanlarda güvenle tüketilebilir.

 

UYARI -

Hindistan Cevizi yağı ilaç değildir. Tedavi amaçlı kullanılmaz ve tedavi amaçlı satılamaz.

 

 

 

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!